ZIAJA

За компанијата
 
Ziaja е полска семејна компанија со 30 годишно искуство на пазарот со фармацевтски производи и производи за нега на кожата. Ziaja е водечки производител на полскиот пазар со продажба на повеќе од 100 милиони единици годишно и обрт од повеќе од 100 милиони евра. Производството се врши во модерни капацитети и се наоѓа во еколошка зона со сопствени истражувачки и развојни лаборатории. Нудиме повеќе од 1000 производи за убавина и нега за лице, тело и нега на коса и фармацевтски производи со највисок квалитет. Меѓународната понуда вклучува околу 300 производи прилагодени на сите потреби на кожата. Ziaja производниот концепт се базира на обезбедување на клиентите со високо квалитетни производи по атрактивна цена. Конкурентната цена оди со безбедноста на производот и ефикасност.
 
Квалитет 
 
Ние работиме според строги системски и процесни стандарди за квалитет; високиот квалитет на производите на Ziaja е загарантирана од страна на ISO 9001: 2008 и GMP стандарди. Секој рецепт е подготвен со големо внимание, во однос на дерматолошки и физичко-хемиски стандарди и во согласност со Европскиот козметички закон. 
Ниту една од суровините не е тестирана на животни или квалификувани како CMR - канцерогени, мутагени, кои влијаат на репродукцијата. Сите од нив се квалификувани како REACH. Нашите производи се подложени на голем број на тестови:  тестови за ефикасност спроведени внатрешно на Visia и Courage Khazaka опрема , тестови за апликација и дерматолошки тестови спроведени под надзор  на дерматолозите , тестови на различни производи, во зависност од нивната употреба. Спроведени   во соработка со офталмолозите, гинеколози, стоматолози.Ние ги елиминираме сите надразнувачи и комедогени супстанции од нашите производи. Содржината на конзерванси е ограничена на потребниот минимум.
 

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

Ziaja © 2024. UKION SHOPS