За нас

За нас

Ziaja Ltd е производител на фармацевтска и високо квалитетна природна козметика за нега на лице, тело и коса. Тоа е компанија од семејна сопственост, основана во 1989 година во Гдањск, Полска од страна на фармацевтите Александра и Зенон Зиаја. Сите наши производи се од природно потекло - активните состојки кои се користат во Ziaja производите се од растително и биотехнолошки потекло.
Ziaja е бренд одликуван со висок квалитет и атрактивна цена, бренд со врвни позиции во листата на рангирање, познат и ценет од страна на лојалните клиенти.

Ziaja © 2024. UKION SHOPS