Информации за испорака

Информации за испорака

Почитувани потрошувачи,

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Времето на испорака најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови. 

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Eko Логистик или Карго Експрес.

За пратки до 800 ден цената за испорака е 130денари со вклучено ДДВ за реон на Скопје, за останатите градови во Р.Македонија цената на испорака е 150 денари со вклучено ДДВ. 

Освен ако вредноста на Вашата пратка надминува 800 денари,  испораката е бесплатна за целото подрачје, (ова е опција која треба да ја селектирате при порачката).

За повеќе информации или за проблеми при испораката Ве молиме да не контактирате на 02/2 555 445, 070 378 520  или на емаил: toppointcom@gmail.com

Ziaja © 2024. UKION SHOPS