Информации за испорака

Информации за испорака

Почитувани потрошувачи,

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Времето на испорака најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови. 

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Велосипедист/ и или Карго Експрес и/или Глобко. 

За пратки до 700 ден цената за испорака е 85денари со вклучено ДДВ за реон на Скопје, за останатите градови во Р.Македонија цената на испорака е 165 денари со вклучено ДДВ. 

Освен ако вредноста на Вашата пратка надминува 700 денари,  испораката е бесплатна за целото подрачје, (ова е опција која треба да ја селектирате при порачката).

За повеќе информации или за проблеми при испораката Ве молиме да не контактирате на 02/2 555 445, 070 378 520  или на емаил: toppointcom@gmail.com

Ziaja © 2019. UKION SHOPS